به گزارش خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی حج نیوز ازمکه مکرمه ، آخرين كاروان دانشجويي عمره ۹۲-۹۳ با حضور در مسجد شجره، مُحرم شده و براي انجام عمره مفرده عازم مكه مكرمه و كعبه دلها شدند.
اين كاروان شامل دانشجويان مجرد دانشگاههاي استان خراسان رضوي بود.
بدين ترتيب با خروج آخرين كاروان عمره دانشجويان از مدينه، پرونده اعزام و حضور دانشگاهيان به مدينه منوره بسته شد. عمليات اعزام دانشجويان و دانشگاهيان به عمره از دوم فروردين ماه امسال آغاز شده بود و نهم خرداد جاري پايان خواهد يافت.
گفتني است در طي عمليات عمره ۹۲-۹۳ در مجموع ۱۷ هزار و ۳۰۰ تن از دانشگاهيان كشورمان شامل اساتيد، زوجهاي دانشجو و دانشجويان مجرد به عمره مفرده اعزام شدند.
عمرهگزاران دانشگاهي در قالب ۱۲۹ كاروان شامل ۱۶ كاروان اساتيد دانشگاههاي كشورمان، ۶۳ كاروان زوجهاي دانشجو و ۵۰ كاروان دانشجويان مجرد راهي سرزمين وحي شدند.