حميدرضا محمدي، مدير كل فني و كارگزاران سازمان حج وزيارت در گفتوگو با خبرنگار پايگاه اطلاع رساني حج گفت: سازمان حج و زيارت در نظر دارد براي آشپزخانههاي مركزي عتبات عاليات عراق تعدادي كارشناس بهداشت محيط و صنايع غذايي (شاخه علوم غذايي و تغذيه) كه سابقه فعاليت در اين زمينه را نيز داشته باشند از طريق فراخوان جذب نمايد تا به عنوان مسئول بهداشت آشپزخانه مركزي در عتبات عاليات عراق بكارگيري كند.
وي با بيان اينكه ۲۰ دي ماه آخرين مهلت نام نويسي در اين فراخوان است، افزود: سازمان حج و زيارت از بين متقاضيان واجد شرايط با توجه به سوابق نامبردگان به تعداد مورد نياز جذب و گزينش خواهد كرد و علاقهمندان ميتوانند براي نام نويسي در اين فراخوان به نشاني
kargozaran.haj.irمراجعه كنند.
محمدي اظهار داشت: كارشناسان بهداشت آشپزخانههاي مركزي عمره و سپس حج تمتع از بين آن دسته از كارشناسان بهداشت مشرف شده به عتبات كه عملكرد خوبي داشته اند انتخاب خواهند شد.
وي يادآور شد: در حال حاضر ۴ آشپزخانه مركزي در عمره به زائران ايراني خدمات ميدهد كه ۲ مورد آن در مدينه منوره و ۲ مورد هم در مكه مكرمه است و در هر دوره ۴ نفر به عمره اعزام ميشوند در عتبات نيز به همين روش است كه طبق آمار بدست آمده در سال حدود ۸۰ نفر به عتبات و عمره اعزام داريم.
مدير كل فني و كارگزاران سازمان حج وزيارت با بيان اينكه محدويت در پذيرش كارشناسان بهداشت وجود ندارد، اظهار كرد: آن دسته از كساني كه از شرايط بيشتري برخوردار باشند در اولويت اعزام قرار خواهند گرفتند و ساير افراد كه شرايط لازم را دارا باشند و در مصاحبه پذيرش شوند، نام آنها در بانك اطلاعات ثبت و به مرور زمان اعزام خواهند شد.
وي به برخي از شرايط عمومي جهت جذب كارشناسان بهداشت اشاره كرد و داشتن حداقل سن ۲۵ و حداكثر ۵۰ سال، داشتن مدرك تحصيلي حداقل ليسانس در رشته بهداشت محيط و صنايع غذايي (شاخه مواد غذايي و تغذيه)، داشتن فراغت لازم جهت اعزام به عتبات عاليات عراق براي مدت حداقل ۵۰ روز در صورت انتخاب و داشتن سابقه كار در زمينه بهداشت محيط و صنايع غذايي، عضويت در كميسيون بهداشت هتلها، بازرسي هتلها و كارخانجات و سازمانها و مراكز گردشگري از حيث بهداشت محيط، سابقه همكاري با سازمان حج و زيارت به عنوان مسئول بهداشت آشپزخانه مركزي، همكاري با مركز پزشكي حج در زمينه بهداشت محيط را از ديگر شرايط پذيرش كارشناسان بهداشت در اين سازمان اعلام كرد.
محمدي، آشنايي با تمامي عوامل آشپزخانه وتعيين سطوح اطلاعات بهداشتي آنها، برگزاري جلسات توجيهي بهداشت براي پرسنل قبل از اعزام و ارائه دستورالعلمهاي بهداشتي به عوامل، شركت در جلسات آموزشي، توجيهي و دورههاي مورد نياز بنا به تشخيص سازمان، اطلاع و كنترل وسايل و تجهيزات مورد نياز قبل از سفر و همكاري با مدير آشپزخانه جهت تهيه البسه پرسنل و آمادگي جهت اعزام با اولين گروه عوامل آشپزخانه را از جمله وظايف اين كارشناسان، قبل از سفر برشمرد.