به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، حجتالاسلام والمسلمین سید عبدالفتاح نواب در ادامه بازدیدهای خود در مکه ضمن حضور در بزرگترین آشپزخانه مرکزی پخت غذای حجاج ایرانی در مکه مکرمه، با مدیر و دستاندرکاران این مجموعه صنعتی گفتوگو کرد و از مشکلاتشان در روند کار جویا شد.
در این بازدید که رئیس سازمان حج و زیارت و چند تن از معاونین و مدیران این سازمان و بعثه مقام معظم رهبری، نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت را همراهی میکردند، حجتالاسلام والمسلمین سید عبدالفتاح نواب در بازدید از بخشهای مختلف آشپزخانه الافندیه که ظرفیت طبخ 70 هزار پرس غذا در هر وعده را دارد از روند آمادهسازی مواد غذایی و پخت غذا مطلع شد.
در این بازدید علی راستگو؛ مدیر ایرانی آشپزخانه مرکزی الافندیه از چگونگی آمادهسازی این آشپزخانه برای بهرهبرداری در حج امسال گزارش داد و نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت هم تصریح کرد: با توجه به تهیه بهترین اقلام مواد غذایی و استفاده از آشپزخانهای مجهز انتظار میرود غذاهایی که طبخ میشود مطابق با سلیقه زائران بوده و رضایتمندی آنان را در پی داشته باشد.
حجتالاسلام والمسلمین نواب همچنین به آشپزهایی که در سالن پخت غذا در فضایی نسبتاً گرم مشغول فعالیت بودند، خسته نباشید گفت و برای آنان سلامتی و عاقبت به خیری از خداوند منان مسئلت کرد.