معاون حج عمره مرکز پزشکی حج و زیارت با اشاره به این که زائران حج عمره در مدت محدودی در عربستان به سر میبرند، گفت: در صورت نیاز به خدماتی مانند جراحی به بیمارستانهای سعودی اعزام میشوند.
طاهر درودی در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی ایرنا با اشاره به اعزام نخستین دوره زائران حج عمره به سرزمین وحی اظهار داشت: سرانجام پس از حدود ۹ سال زائران ایرانی به حج عمره اعزام شدند و به دلیل مدت کوتاهی که تا حج تمتع در اختیار داریم، قرار است برای خدمات سطح ۲ پزشکی یعنی نیازهای بیمارستانی از بیمارستانها سعودی استفاده شود.
وی در ادامه با اشاره به اینکه زائران ایرانی تنها ۵ روز در مدینه و ۵ روز در مکه اقامت خواهند کرد، افزود: در این مدت در صورت نیاز به پزشک، یک درمانگاه در مدینه و یک درمانگاه با حضور پزشک و پرستار ایرانی دایر است که میتوانند به آنها مراجعه کنند اما در صورت نیاز به خدمات بیشتر زائران ایرانی به بیمارستانهای سعودی اعزام میشوند.
به گزارش ایرنا پس از ۹ سال توقف، با برگزاری مراسم بدرقه رسمی اعزام زائران عمره در قالب ۲ کاروان ۸۵ نفره از استانهای کردستان و کرمانشاه از طریق فرودگاه حضرت امام خمینی (ره) انجام و عاشقان چشم انتظار زیارت خانه خدا با پرواز هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران راهی مدینه منوره شدند.
بر اساس برنامهریزیهای به انجام رسیده توسط سازمان حج و زیارت و سازمان هواپیمایی، زائران عمره گذار کشورمان تا ۱۳ اردیبهشت ماه جاری از طریق ۱۱ فرودگاه کشور راهی سرزمین وحی خواهند شد.
قرار است زایران خانه خدا در قالب ۱۱ پرواز به ترتیب از فرودگاههای مشهد (۳ اردیبهشت)، زاهدان (۴ اردیبهشت)، اهواز (۵ اردیبهشت)، تبریز (۶ اردیبهشت)، یزد (۷ اردیبهشت)، کرمان (۸ اردیبهشت)، بندرعباس (۹ اردیبهشت)، ساری (۱۰ اردیبهشت)، اصفهان (۱۱ اردیبهشت)، شیراز (۱۲ اردیبهشت) و مشهد (۱۳ اردیبهشت) و فرودگاه حضرت امام خمینی (ره) عازم عربستان سعودی شوند.