شنبه 08 اردیبهشت 1403
EN

اخبار

اخبار

ضرورت بهینه شدن برنامه‌ها با هدف ارائه خدمات بهتر به زائران حج

91
0

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت با اشاره به نقش کارگزاران شرکت‌های زیارتی به‌عنوان حلقه اتصال زائران و مجموعه حج و زیارت، بر ضرورت بهینه شدن برنامه‌ها با هدف ارائه خدمات بهتر به زائران تاکید کرد.

به گزارش ایرنا از پایگاه اطلاع‌رسانی حج و زیارت، حجت الاسلام والمسلمین سید عبدالفتاح نواب روز شنبه در نشست با ده‌ها نفر از کارگزاران زیارتی در سازمان حج و زیارت همچنان لزوم برگزاری نشست‌های تخصصی کارشناسی با حضور دست اندرکاران سفرهای زیارتی را مورد تاکید قرار داد.

وی با تبیین مفهوم مغبون و خاسر در روایات اسلامی، تصریح کرد: سازمان حج و زیارت و بعثه مقام معظم رهبری برای اینکه در دوران کرونا راه‌ها و ابتکارات جدیدی را جهت اجرای بهینه امور و برنامه ها تدبیر کنند با تشکیل ۲۳ کمیته و بهره‌گیری از همکاری دست اندرکاران فعال در کشور کتاب فرایندهای حج و زیارت را تدوین کرده‌اند.

حجت الاسلام والمسلمین نواب افزود: این کتاب که دربرگیرنده مواردی است که در ارتباط با حج، اعتاب مقدسه و دستگاه‌های همکار باید مدنظر قرار می گرفت هم اکنون دراختیار مجریان اجرایی و فرهنگی و کارگزاران قرار دارد.

وی همچنین با اشاره به فلسفه برگزاری این جلسات، لزوم نقد از خود را یادآور شد و اظهار داشت: اگر شرکت های فعال امروزی نیز خوب عمل نکنند با ورود شرکت های رقیب از دور فعالیت کنار خواهند رفت.

حجت الاسلام والمسلمین نواب تاکید کرد: زائرانی که به عتبات عالیات سفر می‌کنند زائر امام حسین(ع) هستند، اگر شرکت‌ها می توانند خدمت کنند، بمانند ولی اگر نمی‌توانند حداقل خاسر نباشند؛ همان که در سوره عصر می خوانیم: «إنَّ الْإِنْسَانَ لَفِی خُسْرٍ- انسان دستخوش زیان است».

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت با اشاره به آیات ۱۰۳ و ۱۰۴ سوره کهف" قُلْ هَلْ نُنَبِّئُکُمْ بِالْأَخْسَرِینَ أَعْمَالًا الَّذِینَ ضَلَّ سَعْیُهُمْ فِی الْحَیاةِ الدُّنْیا وَ هُمْ یَحْسَبُونَ أَنَّهُمْ یُحْسِنُونَ صُنْعاً - بگو که آیا می‌خواهید شما را بر زیانکارترین مردم آگاه سازیم؟ آنان که در زندگی دنیا تلاششان گم و نابود می‌شود، درحالی که می‌پندارند (همچنان) کار شایسته و نیک انجام می‌دهند. اظهار داشت: هر زمان انسان تصور کند کاری که انجام می دهد بی عیب است از زیان کارترین افراد خواهد بود.

وی با اشاره به اینکه خداوند دستورالعمل رفع عیب را در آیه ۳ سوره عصر «آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ وَتَوَاصَوْا بِالْحَقِّ وَتَوَاصَوْا بِالصَّبْر» به انسان ارائه کرده است، گفت: اگر ما به‌عنوان کارگزاران سفرهای زیارتی به ادامه این مسیر و خدمت به زائر ایمان داشته باشیم از سود صرف نظر و به یکدیگر کمک خواهیم کرد.

حجت الاسلام والمسلمین نواب افزود: در این صورت انسان در راهی که پیش پای او قرار گرفته است با نیکی و خوبی پیش خواهد رفت.

وی اضافه کرد: سردار شهید حاج قاسم سلیمانی که مردم از او همواره به نیکی یاد می‌کنند در کارهایی که انجام می داد خود را در نظر نداشت بلکه به فکر حل مشکلات دیگران بود و خداوند هم به آن شهید والا مقام عزت بخشید.

در ادامه این نشست که سید صادق حسینی رئیس سازمان حج و زیارت و مسوولان بعثه مقام معظم رهبری و این سازمان نیز شرکت داشتند چند تن از مدیران شرکت‌های زیارتی از استان های مختلف به بیان نقطه نظرات خود در خصوص راه‌های برون رفت از مشکلات سفرهای زیارتی و نحوه اعزام کاروانها به اعتاب مقدسه و حج تمتع پرداختند و تعامل بیشتر سازمان حج و زیارت با شرکت های فعال در این حوزه، تثبیت نرخ ارز در دوره های اعزام سفرهای زیارتی و نظارت بیشتر برای بهبود خدمات در بخش های تغذیه ، اسکان و حمل و نقل را ضروری توصیف کردند.

ضرورت بهینه شدن برنامه‌ها با هدف ارائه خدمات بهتر به زائران حج

نظر دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.